Matching energy supply and demand for industry

Location: NBC Congrescentrum Nieuwegein
Address/link: Blokhoeve 1 3438 LC Nieuwegein

Te midden van ongekende ontwikkelingen in de energiesector worstelen energiebedrijven om vandaag veilige en betaalbare energie te leveren en tegelijkertijd de overgang naar de CO2-vrije industriƫle economie van morgen te versnellen. Toch is deze verschuiving existentieel en aan de gang.

De energietransitie vraagt om nieuwe businessmodellen en een nieuwe energie-infrastructuur voor bijvoorbeeld de elektrificatie van de industrie, de uitrol van een waterstofnet en de opslag van CO2. Tegelijkertijd moeten spelers in de energiesector zorgen voor een meetbaar rendement op investeringen voor de financiering van hun projecten op het gebied van decarbonisatie en hernieuwbare en schone energie.

Bedrijven moeten hun activiteiten sturen om te profiteren van de huidige en toekomstige marktvereisten en om te anticiperen op beleidsstimulansen. De bedrijven die sectoroverschrijdende allianties vormen en wendbaar blijven in soms volatiele marktomstandigheden, zullen degenen zijn die naar voren komen als leiders in de energietransitie.

Deze uitdagingen en meer zullen centraal staan tijdens het event van de Energy Reinvented Community op 4 juni 2024, georganiseerd door Siemens Energy en TenneT.

Members only

Registeren kan hier t/m 31 mei 2024

Bekijk alle events

Ontdek de voordelen van het NedZero Lidmaatschap

Meer informatie

Wij zijn NedZero, de branchevereniging voor windenergie.

Arthur van Schendelstraat 600
3511 MJ Utrecht

Contact
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Inschrijven
Volg ons
Privacyverklaring Disclaimer